maandag 22 juni 2015

Dag 83 van Puente de Villarente naar Villar de Mazarife.

Vandaag zijn we van Puente de Villarente naar Villar de Mazarife gewandeld.
Vanmorgen zijn we vroeger vertrokken we waren om kwart voor zes al vertrokken,het was nog donker in Arcebueja op een mooie picnic plaats hebben we ontbeten en daarna zijn we verder gegaan,op weg naar Leon zijn we nog door een industrie gegaan.
In Leon zijn we langs verschillende kerken gegaan om uiteindelijk aan de  kathedraal te komen wat rondgekeken en foto's genomen en  daarna zijn we vertrokken,Leon is grote stad met aan de buitenkant veel industrie.
In Trabajo de Camino staan er nog huisjes onder de grond,in La Virgin del Camino hebben we de variante genomen om van de drukke baan weg te gaan,het was langs kleine dorpjes en door de hoogvlaktes waar weinig groeit ,uiteindelijk zijn we in Villar de Mazarife aangekomen en we hebben er vandaag 36 km gedaan en onze teller staat nu op 2070km.

2 opmerkingen:

  1. djeezes! 36km!!! zotten! Ge riekt duidelijk uwe stal :-) Nog een dikke 10 dagen, da's niks in vergelijking met wat ge al achter de rug hebt. Doe nu maar weer wat rustiger aan, hoor. Het zou zonde zijn als ge die laatste 300km nog met blessures zou moeten wandelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad 36km p/dag na al die kmters die jullie al achter de rug hebben...CHAPEAU
    Hopelijk niet te heet daar,ik onlangs nog in Portugal wezen wndln bij 33gr om dood te vallen....zie dat ge u goed beschermd tegen de zon ik heb er waarschijnlijk een zonneslag opgelopen en 14 dagen van onder de voet geweest.DIT IS EN BLIJFT EEN ONGELOOFLIJKE PRESTATIE....ik zie het mij nog niet na doen.sucses nog Luc Geysen

    BeantwoordenVerwijderen