maandag 8 juni 2015

Dag 69 van Larrasoaina naar Zariquiegui

Vandaag zijn we van Larrasoaina naar Zariquiegui gewandeld.Vanmorgen zijn we vroeger vertrokken,we zijn om 6 uur vertrokken,we wisten dat het warm ging worden,het was weeral van het zelfde op en neer,toen we een tijdje aan het gaan waren zag ik ineens dat er op een rots in de rivier iemand lag te slapen samen met zijn hond.
Na een tijd kwamen we in Pamplona aan en zijn we langs de oude vestingsmuren de oude stad binnen gegaan.
We hebben nog een bezoek gebracht aan een kerkje en we hebben ook nog de balken zien staan om de stieren tegen te houden met de stierenloop door de straten,daarna zijn we verder gegaan en toen we in Zariquiegui aankwamen passeerden we er een gedenkkruis te ere van Frans Koks van Merksplas.
Vandaag hebben we 27km gedaan en onze teller staat nu op 1652km.

2 opmerkingen:

  1. Weer een week verder het gaat jullie goe zo te zien,bedankt voor de mooie foto's en verslagen van jullie tocht. Dat gedenkkruis dat jullie passeerden was van een vader van een collega van me in het rusthuis van hoogstraten. Het ga jullie goed de volgende week succes verder. Marth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai vokes, ik blijf het straf vinden wat jullie doen daar! Veel respect hoor, zeker nu ik het aan de lijve heb mogen ondervinden hoe het is om vanuit je rugzak te leven, dag in dag uit.... Elke nacht weer slapen in een nieuwe omgeving, met andere mensen, in verschillende bedden, het ene al wat minder comfortabel als het andere... In spanje kom je ongetwijfeld onderweg al wat meer volk tegen, maar de warmte zal ook niet min zijn. Iedere ochtend om 6u weer op pad: het ontbijtuurtje van 11u zal dan wellicht wat vervroegd worden ;-)
    Blijf het nog dapper volhouden, er komt nog een zwaar stuk aan, houd de moed erin en zorg dat dat lijf voort geraakt, dan komen jullie er wel en kunnen jullie dat ook weer van je bucketlist schrappen: Compostella: "been there done that!" Buen Camino en Ultreia ultreia!

    BeantwoordenVerwijderen