zondag 21 juni 2015

Dag 82 van Bercianos del Real Camino naar Puente de Villarente.

Vandaag zijn we van Bercianos del Real Camino naar Puente de Villarente gewandeld,we zijn vanmorgen vroeger vertrokken,het was kwart voor zes en het was nog donker in El Burgo Ranero hebben we ons ontbijt genuttigd.
Het was heel de dag evenwijdig met de autostrade de N120 en door de dorpjes die op de route lagen.
In Reliegos zijn we de Rio Esla overgestoken en daar hebben we de middeleeuwse stadsmuren uit de 11e eeuw zien staan.
Er zijn hier ook nog veel irrigatiekanalen díe nog gebruikt worden om de velden te bevloeien,we zijn de,Rio Porma over een nieuwe voetgangers brug overgestoken en zijn in Puente Villarente aangekomen en we hebben vandaag 34 gedaan en onze teller staat nu op 2034km.

3 opmerkingen:

  1. hela gasten de kilometers per dag worden precies meer, riekt ge uwe stal? In ieder geval we blijven volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai ge gaat er nogal op los ...ge begint uw vrouwkes te missen precies ...doe zo voort mannen nog een dag of 10 ongeveer dan is uw missie geslaagd ..nog veel succes ..grtjs uit veussel...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het einde is in zicht, vokes! Ge kunt de dagen die ge nog moet doen bijna op 2 handen tellen. Neem er nog de tenen van 1 voet bij en ge zijt er :-)
    We zijn alvast super trots op deze prestatie!! Iedere keer dat ik om 6u wakker word, besef ik dat jullie al onderweg zijn. Neem je wel wat zon mee naar huis want hier is het maar frisjes voor de tijd van het jaar.
    Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen