zondag 14 juni 2015

Dag 75 van Granon naar Villafranca Montes de Oca

Vandaag zijn we van Granon naar Villafranca Montes de Oca gewandeld.
Vanmorgen zijn we om 6 uur vertrokken,we hadden er geen ontbijt,het was heel fris en we hebben onze handschoenen aangedaan,in het eerste dorpje dat we tegen kwamen hebben we dan maar onze voorraad aangesproken en ontbeten.
Het was weeral bergop en bergaf en het was links van de weg graan en aan de van het zelfde,en onderweg ,waren alle koffie bars dicht en konden we nergens drinken vinden,ze ,waren pas na de middag open.
Er waren ook nog een paar kleine velden met erwtjes en labbonen en ook nog papaver velden.
We hebben ook nog een kapelletje tegen een bergwand  en in de wand waren gaten gemaakt.
We zijn nu in Villafranca Montes de Oca aangekomen en we hebben er vandaag 28,5km gedaan en onze teller staat nu op 1823km.

2 opmerkingen:

  1. dag fons en jef,vandaag een uitgebreide kaart gevonden ,als je dan de reeds afgelegde weg overloopt is het niet te geloven dat jullie dit al gepresteerd hebben.Vanmorgen frisjes?is dit doordat jullie vrij hoog zitten?Blijkbaar stappen jullie veel door onbewoond gebied en komen niet zoveel mensen tegen.Waren de koffiebars dicht omdat het zondag was of is dit alle dagen zo?Vannacht goed slapen zodat je er morgen weer tegen aan kunt.groetjes harry en maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, wat een pechdag zeg! En je zou in Spanje toch verwachten dat je wat beter weer zou hebben... Nog even op de tanden bijten, de eindmeet komt toch al een beetje in zicht (hoewel het nog een eindje is). Het is nog +/- 3 weken... Een peulenschil nog tegenover wat je al hebt afgelegd.
    Groetjes
    Veerle

    BeantwoordenVerwijderen