zondag 7 juni 2015

Dag 68 van. Roncesvalles naar Larrasoaina

Vandaag zijn we van Roncesvalles naar L
arrasoaina gewandeld.
Toen we vanmorgen vertrokken hing er nog mist boven op de bergtoppen en het was nog fris want we hebben nog een tijdje onze fleece aangehad.
Toen de zon erdoor kwam werd het warm,het was vandaag weer van het zelfde,weeral bergop en bergaf  en we dachten dat het na Roncesvalles minder ging worden,we zullen dat gewoon moeten worden.
Onderweg was het vandaag mooi wandelen en hadden we veel mooie vergezichten,onderweg kwamen we een pelgrim tegen die een karretje bij had om te trekken voor zijn bagage.
In Zubiri kwamen we aan en er was er juist een processie bezig en ze lieten de klokken luiden.
Er was hier ook een magnesietfabriek een heel groot fabriek.
We zijn nu in Larrasoaina aangekomen en we hebben er vandaag 28km gedaan en onze teller staat nu op 1625km.

1 opmerking:

  1. Fons en Jef, Jullie hebben nu de Pyreneeën overwonnen, het centraal massief in Frankrijk. 2/3 van jullie tocht is nu achter de rug...nu zijn jullie in de drukte van de pelgrims terecht gekomen. Niet overmoedig worden, want er liggen nog een aantal moeilijkheden op jullie weg. morgen komen jullie in Pamplona aan en moeten jullie nog over alto de pedron. Daarna wordt het zwaar en zullen jullie langs de ellelange meseta lopen. Warm, lang, zonder enige beschutting!!! Maar geniet, want nu zitten jullie in het prachtige Spanje , het land van het einddoel!!! Geniet nog van jullie tocht, want het gaat geen maand niet meer duren!!! Buen Camino!!! Rudi Cleymans

    BeantwoordenVerwijderen