zaterdag 4 juli 2015

Dag 95 in Compostella.

In Compostella.
Vanmorgen zijn we wat langer in bed blijven liggen want we hadden vandaag tijd genoeg.
We hebben onze spullen bijeen gepakt en zijn daarna vertrokken uit de Auberge,we zijn dan de stad ingegaan om te ontbijten en daarna zijn we de Jean Marc(Fransman)tegen gekomen en hebben we daar nog een tijdje gepraat over de hele camino.
Ondertussen was het middag en hebben we een bocadilio opgegeten en een paar kaartjes verstuurd en naar de mis geweest in de kathedraal daarna nog wat rondgekeken in de stad en ondertussen was het tijd om naar de bus te gaan want onze vrouwtjes en ons Kathleen en ons Katrien en den Tom de schoonzoon van de Jef kwamen aan,het weerzien was ontroerend want wij waren al enkele maanden weg van huis,we blijven hier nog een paar dagen en vliegen dan terug naar huis.

5 opmerkingen:

  1. Proficiat mannen! Geniet nog van de laatste dagen daar samen met jullie familie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jef en Fons, van harte gefeliciteerd met jullie tocht. Het was voor ons ook dagelijks een aangenaam moment om jullie verslagje te lezen en soms de goed herkenbare foto's te bewonderen. Hopelijk kunnen jullie er nog vele jaren over vertellen en zo andere mensen te inspireren om misschien hetzelfde te proberen.
    Bedankt en proficiat van Louis Goetschalckx.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fons ,jef en familie,het moet deugd gedaan hebben om na de lange ,lange tocht de familie terug te zien,zo kunnen zij de sfeer die daar moet zijn ook ervaren.
    veilig terug thuis.
    harry en maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Proficiat mannen!
    Tot binnenkort weer thuis.

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen