donderdag 2 juli 2015

Dag 93 van Ribadiso naar Pedrouzo.

Vandaag zijn we van Ribadiso naar Pedrouzo gewandeld.
We zijn vanmorgen om half zeven vertrokken en het had gisteren avond en vannacht geregend,toen we vertrokken hing er mist,onderweg waren de straten weeral geplaveid met koeien vlaaien en kwamen we een paar boeren tegen die hun koeien naar de weide hadden gedaan.
Het was langs rustige wegen en door kleine dorpjes en op en neer.
Er zijn hier ook grotere boeren en ook nog veel bossen met eucalyptus bomen.
We hebben vandaag ook een groep van scouts uit het zuiden van Spanje,we hebben mekaar verschillende keren gepasseerd en we slapen in zelfde Auberge.
We zijn nu in Pedrouzo aangekomen en we hebben er vandaag 23,5km gedaan en onze teller staat nu op 2309,5 km.

5 opmerkingen:

  1. Wat een prestatie!!! morgen de laatste dag en jullie komen in Santiago de Compostela aan!!! Geniet nog van de laatste momenten!! Rudi Cleymans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fons en Jef, zouden jullie willen te voet terugkomen ? Dan kunnen wij nog 3 maanden genieten van de foto's en verslagen. Het zijn maar een klein 2500 km he, voor jullie gaat dat wel. Nee hoor, alle respect en bewondering voor jullie prestatie!!! En we verwachten jullie gezond en wel volgende dinsdag in Rijkevorsel. Charrel en Mart


    BeantwoordenVerwijderen
  3. fons en jef,vandaag kunnen jullie de laatste kilometers ontspannen en voldaan uitstappen,geniet ervan.Dit moet een belevenis zijn om nooit te vergeten.
    Alle respect voor jullie prestatie en veilig terug thuis.
    groetjes harry en maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fons en Jef het einde van de tocht is in zicht maar geniet er met nog met volle teugen van .
    Jullie wens is eindelijk in vervulling gegaan en dat is het einddoel bereiken , en dat is werkelijk gelukt . Geniet nog van de laatste kilometers en kom veilig in Veussel aan .
    Groetjes Els en Dre

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fons en Jef, het zal volgende week voor jullie raar doen om weer veusselse grond onder die geweldige stapvoeten te voelen.
    Geniet nog van de laatste dagen. En nog eens een dikke merci dat wij van jullie avontuur mochten meegenieten. Tot in Veussel !
    Groetjes Kris en Paul

    BeantwoordenVerwijderen