zondag 24 mei 2015

Dag 54 van Puy_Saint_Calabre naar Eynesse

1Vandaag zijn we van Puy_Servain_Calabre naar Eynesse gewandeld,Veerle de dochter van de Jef was vrijdag naar ons gekomen om een week met ons méé te wandelen,gisteren had ze haar doop al gekregen,ze heeft met ons verkeerd gelopen en ze weet nu dat er hier niks plat is.
Vanmorgen zijn we vertrokken en hebben we een hele steile afdeling over kleine keien moeten doen,we zijn de dordogne overgestoken en zijn dan in Port_Sainti_Foy gaan winkelen en gaan eten en dan hebben we nog een molenromp boven op een berg gevonden de molen was helemaal leeg en er hingen geen wieken meer aan,hij moet vroeger wel veel windvang gehad hebben zo boven op de berg.
We zijn ook terug veel wijngaarden tegen gekomen en we hebben ook veel mooie cipressen zien staan.We zijn ook nog in een kleine kapel geweest waar we een beeldje van St_Jacob gezien hebben.We zijn in Eynesse aangekomen waar we in een A,C .slapen,het is een oude docterswoning,vandaag hebben we een 21kmgedaan en onze teller staat nu op1272 km.

2 opmerkingen:

  1. Hela, hoe is het weer daar eigenlijk? Wordt het nog niet te warm? Zet er eens iets van op je blog. Hoe is het met Jef zijn knie? Ik zie nog altijd een verband, toch niks serieus hoop ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, dat zijn vijgen he, niet na pasen.... Veerle mee op stap, doe dat goed he nichtje samen met uw vader, groetjes tante May en Paul

    BeantwoordenVerwijderen