donderdag 23 april 2015

Dag 22 van ervy-le-chatel naar collan

Vandaag zijn we van ervy-le-chatel naar collan gewandeld,vanmorgen zijn we ons nog gaan bevoorraden want vandaag is er onderweg niets,alleen maar een paar tappunten voor drinkwater,
onderweg was het weer door de bossen en de velden met graan,koolzaad en erwten,het was vandaag ook het bos kwamen weeral bergop en bergaf,nogal zwaar er waren er van 13%bij,dat is nogal veel voor ons,in het bos stond een mooie hut en daar hebben we dan maar wat geeten en dan weer verder onderweg nog een mooi kerkje gezien,een aardige toren in de vorm van een klavertje vier,toen we in de velden op onze weg een eenzame boom moesten passeren zagen we het dorpje liggen waar onze gite voor vandaag was,het heeft nog meer dan een uur geduurd voordat we op onze plaats waren,we hebben er vandaag 28,5km gedaan en onze teller staat nu op 555km.

4 opmerkingen:

  1. hey mannen, morgen Chablis zeker? Laat je niet verrassen door de lekkere wijn daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vooral genieten he boys
    en de lokale boeren steunen mag altijd
    wij volgen julie dagelijks

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vézelay komt dichtbij nu! Gaat het lukken met slaapplaatsen of moeten we de tent opsturen? Go go go! Ik heb mijn ticketje naar jullie alvast geboekt. Wel spannend om mekaar daar te kunnen vinden :-)

    BeantwoordenVerwijderen